Festival Gehoorbescherming: Een must voor elke festivalganger

Festival oordoppen, een must!

Ga je graag naar grote festivals in België zoals Sinner's Day, Pukkelpop, W-Festival, Rock Werchter, Tomorrowland, CORE Festival, Extrema Outdoor, TW Classic, Rampage Open Air, Voodoo Village? Dan moet je zorgen dat je festival gehoorbescherming bij je hebt! Ondanks de speciale manieren van geluidsverspreiding op deze evenementen, kun je vaak gehoorschade oplopen vlak bij de speakers. Daarom zijn festival oordopjes een must voor iedere festivalganger!

Wat zijn nu de beste festivaloordopjes? Wij hebben een lijst van de zes beste festivaloordopjes samengesteld, om u te helpen de beste keuze voor uw behoeften te maken.

Audinc Festival oordoppen. Deze oordoppen zijn otoplastieken: opmaat gemaakte festival oordoppen die je beschermen en comfortabel zitten tijden het gehele festival seizoen.

EarPlanes: Deze oordopjes zijn ontworpen om de pijn te verlichten die veroorzaakt wordt door veranderingen in de luchtdruk, waardoor ze perfect zijn voor gebruik op festivals. Ze verminderen ook het geluidsniveau met wel 20 decibel, zodat u nog steeds van de muziek kunt genieten zonder uw gehoor te beschadigen.

Flare Audio Isolate: Deze oordopjes gebruiken een innovatieve technologie om schadelijke geluidsgolven tegen te houden, terwijl u toch duidelijk kunt horen. Ze zijn gemaakt van siliconen van medische kwaliteit en worden geleverd met drie oordopjes in verschillende maten, zodat u de perfecte pasvorm kunt vinden.

Etymotic ER20: Deze oordopjes verminderen het geluidsniveau met 20 decibel zonder de kwaliteit van het geluid aan te tasten. Ze zijn gemaakt van zacht schuim voor comfort en worden geleverd met een opberghoesje zodat u ze veilig kunt bewaren wanneer u ze niet gebruikt.

Decibullz: Deze op maat gegoten oordopjes zijn zo ontworpen dat ze perfect in uw oren passen. Zij blokkeren schadelijk lawaai terwijl u toch duidelijk kunt horen, en zij worden geleverd met een draagtasje zodat u ze onderweg mee kunt nemen.

NoiseBuster NB-200: Deze oordopjes verminderen het lawaai met wel 30 decibel, waardoor ze perfect zijn voor gebruik op festivals. Ze hebben een zacht siliconen ontwerp dat comfortabel is om te dragen, en ze worden geleverd met een draagtas, zodat u ze overal mee naartoe kunt nemen.

Dus daar hebt u het, de zes beste festival oordopjes om te helpen uw gehoor te beschermen.